pexels-ravi-kant-1369729-kopiëren2
Theorieles = online!

Praktische info

Je kunt minimaal 1 x per week lessen. Wanneer er tijd overblijft in de agenda, kun je in overleg extra lessen inplannen. Neem tijdens de les een geldig ID bewijs mee! 

Je moet lichamelijk en geestelijk gezond genoeg zijn om je rijbewijs te halen. Dit checkt het CBR met een Gezondheidsverklaring. Aan het begin van je rijopleiding vul je jouw Gezondheidsverklaring in via Mijn CBR.

Theorie- en praktijkexamen

Vergeet niet dat je ook theorie-examen moet doen!

Theorieles volg je online. Dit mag je in je eigen tijd doen en volgens je eigen planning. Het theorie-examen wordt in overleg gepland.

Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen mag je Rijschool Nijland machtigen om dit examen voor jou te reserveren bij het CBR. Zodra je dat hebt gedaan, krijg je een e-mail met een bevestiging van de machtiging. Let op: je mag pas praktijkexamen doen als je het theorie-examen hebt behaald!

Omgeving

De lessen van Rijland Zwolle worden in en rondom Zwolle gegeven. 

Zo leer jij de wegen in de buurt goed kennen. Het examen vindt namelijk ook plaats in Zwolle. Zo ben je extra goed voorbereid.

Betaalmogelijkheden

We maken het zo makkelijk mogelijk voor je.

De betaling kan per les via Ideal of een Tikkie. Ook mag je het overmaken op de bankrekening van Rijland Zwolle

 

Wie is de rijinstructeur

De Zwolse Vincent Nijland heeft jarenlange praktijkervaring in het verkeer. Hij is een relaxte instructeur die jou tijdens de les rustig uitlegt hoe de auto en het verkeer werkt. Zo haal jij binnen no time je rijbewijs!

NEEM CONTACT OP MET VINCENT